Enfamil Infant versus Neuro Pro: wat is het verschil?

Sharon hier weer, met weer een wijs verhaal!

Als u ouder wordt, wilt u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw baby gezond is en heeft u nagedacht over het verschil tussen Enfamil Infant en Neuro Pro. U bent misschien bekend met de merken Enfamil en NeuroPro zuigelingenvoeding, en u bent misschien nieuwsgierig naar de verschillen tussen de twee.

Enfamil Infant versus Neuro Pro: wat is het verschil?

Enfamil is een merk van zuigelingenvoeding dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het is een vertrouwd merk waar veel ouders op vertrouwen om hun baby’s de voeding te geven die ze nodig hebben. NeuroPro is een nieuwer merk zuigelingenvoeding dat is ontwikkeld door Enfamil. NeuroPro is een premium zuigelingenvoeding die is ontworpen om uw baby te voorzien van hersenopbouwende voeding.

Wat is het verschil tussen Enfamil Infant en Neuro Pro? Laten we dat eens van dichterbij bekijken:

Enfamil zuigeling

Enfamil zuigeling is een betaalbare zuigelingenvoeding die DHA en ARA bevat, twee voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de hersenen. Enfamil Infant is een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betaalbare, maar voedzame optie voor hun baby.

NeuroPro

MFGM is een voedingsstof waarvan is aangetoond dat het de hersenontwikkeling stimuleert, en Neuropro is een premium zuigelingenvoeding die MFGM bevat. Hoewel NeuroPro duurder is dan Enfamil Infant, is het geformuleerd om uw baby de optimale voeding te bieden voor een gezonde hersenontwikkeling en is daarom de meerprijs waard.

Je houdt misschien van: Aquaphor versus A&D: wat is beter voor de baby?

Voordelen van Enfamil Infant ten opzichte van Neuro Pro

1. Enfamil Infant is betaalbare zuigelingenvoeding.

2. Enfamil Infant bevat DHA en ARA, twee belangrijke voedingsstoffen voor de ontwikkeling van de hersenen.

3. Enfamil Infant is een goede keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betaalbare, maar voedzame optie voor hun baby.

Voordelen van Neuro Pro ten opzichte van Enfamil Infant

1. NeuroPro is een hoogwaardige zuigelingenvoeding met MFGM, een voedingsstof waarvan is aangetoond dat deze de ontwikkeling van de hersenen ondersteunt.

2. NeuroPro is duurder dan Enfamil Infant, maar het is ontworpen om uw baby de best mogelijke voeding te geven voor de ontwikkeling van de hersenen.

Zie ook: Similac Ketonex versus Enfamil BCAD: welke moet uw baby hebben?

Voedingsstoffen gevonden in Enfamil Infant

1. DHA

2. ARA

3. Strijken

4. Calcium

5. Vitamine C

6. Vitamine E

7. Foliumzuur

8. Choline

9. Taurine

10. Inositol

11. Probiotica

12. Nucleotiden

13. Luteïne

14. Zeaxanthine

Voedingsstoffen gevonden in Neuro Pro

1. MFGM

2. DHA

3. ARA

4. IJzer

5. Calcium

6. Vitamine C

7. Vitamine E

8 . Foliumzuur

9 . Choline

10 . Taurine

11 . Inositol

12 . Probiotica

13 . Nucleotiden

14 . Luteïne

15 . Zeaxanthine

Bij het kiezen tussen Enfamil Infant en Neuro Pro hangt het antwoord op deze vraag sterk af van de dingen die voor u het belangrijkst zijn. Als u op zoek bent naar een oplossing die de bank niet kapot maakt, is Enfamil Infant een geweldig alternatief om te overwegen. Aan de andere kant is NeuroPro het product waar u voor moet gaan als u ervoor wilt zorgen dat uw kind de allerbeste voeding krijgt voor een gezonde hersenontwikkeling.

U kunt erop vertrouwen dat u uw baby het voedsel geeft dat het nodig heeft om op een gezonde manier te groeien en zich te ontwikkelen, ongeacht welke formule u besluit te gebruiken.

Verwant: Holle geitenmelkformule – Welke fase is geschikt voor baby’s?

enfamil baby versus neuropro

DHA, ARA, MFGM en Zeaxanthine uitgelegd

DHA

DHA is een type omega-3-vetzuur dat een cruciale rol speelt bij de rijping van het zenuwstelsel, de hersenen en de ogen. DHA is van nature aanwezig in moedermelk, maar het is ook iets dat aan zuigelingenvoeding kan worden toegevoegd om een ​​gezonde hersenontwikkeling te ondersteunen.

ARA

ARA is een type omega-6-vetzuur dat een cruciale rol speelt bij de rijping van het zenuwstelsel, de hersenen en de ogen. ARA is van nature aanwezig in moedermelk en wordt ook toegevoegd aan zuigelingenvoeding om de juiste ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen.

MFGM

MFGM staat voor milk fat globule membrane. Onderzoek heeft aangetoond dat het een voedingsstof is die helpt bij de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden en het vergroten van de mentale capaciteit. MFGM komt van nature voor in moedermelk, maar het kan ook aan zuigelingenvoeding worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat uw baby de voeding krijgt die hij nodig heeft voor een gezonde hersenontwikkeling.

Zeaxanthine

Zeaxanthine is een type antioxidant dat wordt aangetroffen in zowel moedermelk als zuigelingenvoeding. Van zeaxanthine is aangetoond dat het een rol speelt bij de ontwikkeling van het netvlies en de ogen beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Hoewel er enkele overeenkomsten zijn tussen Enfamil Infant en Neuro Pro, zijn er ook enkele belangrijke verschillen waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing. Enfamil Infant is goedkoper, maar Neuro Pro bevat MFGM, een voedingsstof waarvan klinisch is aangetoond dat deze de ontwikkeling van de hersenen ondersteunt. Als het erop aankomt, is de keuze tussen Enfamil Infant en Neuro Pro er een die alleen u kunt maken op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Welke is goedkoper?

De prijs van Enfamil Infant is aanzienlijk lager dan die van Neuro Pro. Het is echter essentieel om in gedachten te houden dat het doel van beide formules is om uw baby te voorzien van de nodige voedingsstoffen zodat ze kunnen groeien en zich gezond kunnen ontwikkelen. Als u op zoek bent naar een supplement dat speciaal is ontwikkeld om de groei van de hersenen te bevorderen, dan kunnen de extra kosten van de aanschaf van een Neuro Pro gerechtvaardigd zijn.

Welke is dokter voorgeschreven?

Als het gaat om het al dan niet nodig hebben van een recept, is er geen verschil tussen Enfamil Infant en Neuro Pro. Beide kunnen zonder recept worden gekocht. Deze twee preparaten kunnen zonder doktersrecept worden gekocht bij elke apotheek die vrij verkrijgbare artikelen verkoopt.

Check dit: Ergobaby versus Baby Bjorn draagzak: wat is beter?

Wanneer moet u formulevoeding geven?

Als een pasgeborene of jonge baby honger lijkt te hebben, moet hij iets te eten krijgen. Dit type voeding staat bekend als ‘voeding op verzoek’. Na de eerste paar dagen van hun leven eet de meerderheid van de gezonde pasgeborenen die kunstvoeding krijgen, doorgaans om de twee tot drie uur. Ze hebben de neiging om ergens tussen de drie en vier uur te eten naarmate ze groter worden en hun magen meer melk kunnen vasthouden.

Welke formule komt het dichtst bij moedermelk?

enfamil baby versus neuropro

U bent niet de enige als uw baby moeite heeft met het verteren van de formule die u hem wilt geven. Omdat hun spijsverteringsstelsel nog niet volledig is volgroeid, zijn pasgeboren pasgeborenen gevoeliger voor het voedsel en de vloeistoffen die ze consumeren, zoals we in een vorige sectie hebben uitgelegd. Hierdoor kunnen ze moeite hebben met het verteren van bepaalde soorten voedsel en dranken. Dit geldt met name voor te vroeg geboren baby’s, die worden geboren voordat hun spijsverteringsstelsel zelfs maar in de buurt komt van volledig volgroeid zijn.

Er zijn formules beschikbaar die kunnen worden aangepast aan elke specifieke behoefte, dus als uw baby zowel ongemak als spijsverteringsproblemen heeft, heeft u opties. Omdat niet alle formules dezelfde chemicaliën bevatten, is het onmogelijk te garanderen dat ze goed worden verdragen door het spijsverteringsstelsel van alle kinderen.

Bedankt voor het lezen!

Sharon dunn

Vloerkleed kinderkamer
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart